Sali de nunti Alba Iulia

Bine ati venit la Complexul de Sali de Nunti Oancea!

Complexul de nunti Oancea dispune de 3 sali de nunta, amenajate modern, cu capacitate de 370, 250, respectiv 70 de locuri, ideale pentru nunti, botezuri, evenimente speciale, fiind singurul complex de acest tip din Jud Alba ce dispune si de o capacitate de cazare de minim 30 de persoane in unitatea de cazare, respectiv Pensiunea Margareta.

Fie ca veti fi oaspete la o nunta organizata intr-una din frumoasele sali ale complexului sau va veti caza intr-una din camerele noastre, veti fi intotdeauna bineveniti si va vom primi asa cum se cuvine: cu mancare buna, cu ambianta placuta, camere de dormit confortabile si primitoare dotate cu toate cele necesare unei sederi fara cusur. Fiecare camera pentru cazare are baia proprie, cabina de dus, TV satelit, frigider si internet WiFi gratuit .
In zilele fierbinti de vara oaspetii nostri se pot relaxa la piscina exterioara a complexului.

In toate salile va punem la dispozitie: aer conditionat, parcare gratuita, meniuri standard sau personalizate chair si pentru copii, decor sala (huse, esarfe, funde, fete de masa), bufet de fructe si fantana de ciocolata, camere gratuite pentru tinerii casatoriti si focuri de artificii pentru Sala Margareta, Sala Maria si Sala Larisa.

Sala de nunti Margareta

Sala Margareta

370 locuri
Sala de nunti Maria

Sala Maria

250 locuri
Sala de nunti Larisa

Sala Larisa

70 locuri